top of page
Zoeken

AANVRAAG OPVANG OP SCHOOL 18 T.E.M. 20 MEI

Je kan nu inschrijven voor de opvang op school voor de week van 18 mei t.e.m. 20 mei 2020. Inschrijven kan tot zondagochtend 10.00 uur.


Kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar die in de voormiddag of namiddag les krijgen en gebruik willen maken van de schoolopvang tijdens het ander dagdeel, dienen ook via deze weg in te schrijven (het lesmoment hoef je niet aan te duiden bij de inschrijving).


Het advies om je kind zoveel mogelijk thuis te laten indien mogelijk, blijft nog steeds van toepassing. Enkel in uitzonderlijke gevallen voorziet de school in opvang:

1. Kinderen waarvan beide ouders buitenshuis moeten werken en niet beschikken over andere mogelijkheden van opvang (attest van de werkgever afgeven).

2. Kinderen in een kwetsbare thuissituatie.


Ouders die willen gebruikmaken van de opvang op school omdat ze moeten werken, geven een attest van de werkgever mee met hun kind. Ouders met kinderen in een kwetsbare gezinssituatie werden door de school zelf gecontacteerd.

Omdat we bij het organiseren van rijen niet de gevraagde 1,5 meter kunnen garanderen tussen de kinderen, worden er voor onbepaalde duur geen rijen georganiseerd. Kinderen worden ook niet overgestoken over een zebrapad in de buurt van de school. We vragen zoveel mogelijk je kind zelf naar school te brengen en op te halen. Indien je dit niet kan (omdat je moet werken) kan je kind voor en na school terecht in de Buitenschoolse Kinderopvang 't Buitenbeentje. Contacteer in dat geval steeds zelf de BKO.


Zieke kinderen mogen niet naar school komen. Indien je kind ziek wordt op school, word je als ouder gecontacteerd en gevraagd je kind zo snel mogelijk af te halen.

Vragen of onduidelijkheden? Contacteer directeur Luc via directie@deooievaar.info.Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page