top of page
Zoeken

AANVRAAG OPVANG OP SCHOOL 2 T.E.M. 4 JUNI


Je kan nu voor de laatste keer inschrijven voor de opvang op school voor de week van 2 juni t.e.m. 4 juni 2020. Op maandag is er geen school wegens pinkstermaandag. Op vrijdag hervatten de lessen opnieuw voltijds voor alle klassen.


Inschrijven kan tot zondagochtend 10.00 uur op onze website. Gelieve binnen deze periode in te schrijven in functie van onze praktische organisatie! Vorige week moesten we te late inschrijvingen weigeren!


We blijven om alles praktisch haalbaar te houden, vragen om enkel in noodgevallen beroep te doen op de opvang op school. Enkel in uitzonderlijke gevallen voorziet de school in opvang:

  1. Kinderen waarvan beide ouders buitenshuis moeten werken en niet beschikken over andere mogelijkheden van opvang (attest van de werkgever afgeven).

  2. Kinderen in een kwetsbare thuissituatie.


Kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar die in de voormiddag of namiddag les krijgen en gebruik willen maken van de schoolopvang tijdens het ander dagdeel, dienen ook via deze weg in te schrijven (het lesmoment hoef je niet aan te duiden bij de inschrijving).


Ouders die willen gebruikmaken van de opvang op school omdat ze moeten werken, geven een attest van de werkgever mee met hun kind. Ouders met kinderen in een kwetsbare gezinssituatie werden door de school zelf gecontacteerd.


Zieke kinderen mogen niet naar school komen. Indien je kind ziek wordt op school, word je als ouder gecontacteerd en gevraagd je kind zo snel mogelijk af te halen.

Vragen of onduidelijkheden? Contacteer directeur Luc via directie@deooievaar.info.Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Opmerkingen


bottom of page