top of page
Zoeken

AANVRAAG OPVANG OP SCHOOL 25 T.E.M. 29 MEI


Je kan nu inschrijven voor de opvang op school voor de week van 25 mei t.e.m. 29 mei 2020. Inschrijven kan tot zondagochtend 10.00 uur op onze website. Gelieve binnen deze periode in te schrijven in functie van onze praktische organisatie!

Kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar die in de voormiddag of namiddag les krijgen en gebruik willen maken van de schoolopvang tijdens het ander dagdeel, dienen ook via deze weg in te schrijven (het lesmoment hoef je niet aan te duiden bij de inschrijving).

Het advies om je kind zoveel mogelijk thuis te laten indien mogelijk, blijft nog steeds van toepassing. Enkel in uitzonderlijke gevallen voorziet de school in opvang:

  1. Kinderen waarvan beide ouders buitenshuis moeten werken en niet beschikken over andere mogelijkheden van opvang (attest van de werkgever afgeven).

  2. Kinderen in een kwetsbare thuissituatie.

Ouders die willen gebruikmaken van de opvang op school omdat ze moeten werken, geven een attest van de werkgever mee met hun kind. Ouders met kinderen in een kwetsbare gezinssituatie werden door de school zelf gecontacteerd.


Zieke kinderen mogen niet naar school komen. Indien je kind ziek wordt op school, word je als ouder gecontacteerd en gevraagd je kind zo snel mogelijk af te halen.

Vragen of onduidelijkheden? Contacteer directeur Luc via directie@deooievaar.info.bottom of page