top of page
Zoeken

ARDENNENKLASSEN L5 EN L6

Gisteren vertrokken de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar richting de Ardennen waar ze mochten genieten van een heerlijk dagje prachtige natuur. Ze bezochten een plaatselijke dierentuin en bezochten de grotten van Han waarna ze de avond afsloten met een leuke en gezellige quiz.


Vandaag trekken de kinderen opnieuw de natuur in, maar ditmaal voor sport en actie! De hele dag splitsen de kinderen zich op in twee groepen om elk om beurt een natuurwandeling te wandelen of mountainbiketocht te fietsen. Deze avond staat een bezoek aan de Notre-Dame de la Visitation op het programma.


Morgen staat alweer de laatste dag op het programma en genieten de kinderen van een bezoek aan een echt kasteel met heerlijk middagmaal. Daarna trekken de kinderen opnieuw de bus op gepakt en gezakt met een hoop leuke verhalen om met jullie te delen.


Alle foto's zijn dagelijks terug te vinden op de website.

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders Beste allemaal Er doen verschillende versies de ronde over de verkeerssituatie in Poelkapelle. Zeker over de Kwellestraat. Omdat veel ouders menen daar te mogen rijden heb ik verdui

bottom of page