top of page
Zoeken

CORONA-UPDATE 1 SEPTEMBER 2020

Het coronavirus is nog steeds in het land waardoor ook onze school het schooljaar start met enkele preventieve maatregelen. Voor deze maatregelen baseren wij ons op de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs. Die richtlijnen delen de preventieve maatregelen in volgens een kleurcode: groen (= nul risico), geel (= laag risico), oranje (= matig risico) en rood (= hoog risico). Alle scholen in Vlaanderen starten op 1 september met de gele kleurcode, namelijk laag risico. Hieronder zijn de belangrijkste verschillen tussen de verschillende kleurcodes terug te vinden en wat deze concreet betekenen voor onze school:

Zoals je hierboven kan zien kunnen we het schooljaar over het algemeen op een relatief normale manier starten, uiteraard nog steeds met verhoogde waakzaamheid voor het virus. Er gelden dan ook nog enkele specifieke maatregelen voor de kinderen:


Binnen code geel gelden volgende preventieve maatregelen voor de ouders die hun kind komen brengen en afhalen van school:

Welke maatregelen van kracht zijn en in welke fase we als school zitten, kunnen jullie ten alle tijden raadplegen via www.deooievaar.info op ons coronadashboard (Praktische informatie > Coronavirus).

Bij vragen of onduidelijkheden kun je steeds contact nemen met directeur Luc via directie@deooievaar.info of via het telefoonnummer 0476 47 95 29.

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders Beste allemaal Er doen verschillende versies de ronde over de verkeerssituatie in Poelkapelle. Zeker over de Kwellestraat. Omdat veel ouders menen daar te mogen rijden heb ik verdui

bottom of page