top of page
Zoeken

HEROPSTART VAN DE LESSEN

Vanaf vrijdag 15 mei start onze school met een beperkte heropstart van de lessen voor het eerste, tweede en zesde leerjaar. Voor alle drie de klassen starten wij met vier halve dagen en dit op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag krijgen de kinderen geen les. De kinderen zullen op twee aansluitende dagen in de voormiddag naar de les komen en in de andere weekhelft worden dat twee aansluitende dagen in de namiddag (ter illustratie: een kind uit groep 1 van het eerste leerjaar krijgt les maandagvoormiddag, dinsdagvoormiddag, donderdagnamiddag en vrijdagnamiddag). 

De keuze om met halve lesdagen te werken is gebaseerd op een aantal criteria

  1. Wij respecteren zoveel mogelijk de wetgeving die we van de overheid kregen: per klasbubbel mogen op beide afdelingen maximaal 14 kinderen in een klas om zo de 1,5 m afstand te kunnen garanderen.

  2. Om de kwaliteit van ons onderwijs maximaal te garanderen en de evolutie van je kind optimaal te kunnen opvolgen, kiezen we ervoor om de klasleerkracht zelf de les aan de eigen kinderen te laten geven.

Ouders met een kind uit het eerste, tweede en zesde leerjaar krijgen in de loop van morgen nog een extra mail met aanvullende informatie en verduidelijking over wanneer je kind op school wordt verwacht, tot welke groep hij of zij behoort...

Voor de kinderen uit het kleuter, derde, vierde en vijfde leerjaar blijft de huidige werking van toepassing: preteaching via het contractwerk of de activiteitenbundel en opvang op school voor welbepaalde doelgroepen met een bewijs van de werkgever of na contact door de school zelf.

Om organisatorische redenen start het inschrijven voor de opvang op school een dag vroeger dan normaal! Je kan vanaf nu tot zaterdagochtend 10.00 uur inschrijven voor de opvang op school. Om onze praktische organisatie en vooral de veiligheid van iedereen te garanderen, vragen we zoveel mogelijk binnen deze periode in te schrijven! Om vooruit te kijken in de toekomst weten wij ook graag hoe de schoolopvang zal evolueren. Daarom vragen we jullie, voor zover jullie weten, ook je aanvraag voor de schoolopvang te doen voor de week van 18 mei 2020.

Tegen begin volgende week verschijnt op onze website, onder de rubriek veelgestelde vragen, een uitgebreide aanvulling van verschillende vragen die je als ouder kan hebben rond onze heropstart. Zit je echter met een zeer dringende vraag? Contacteer ons via onderstaande contactgegevens:Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page