top of page
Zoeken

PUNTEN EN RAPPORTEN

De laatste maanden van dit schooljaar zijn zonder twijfel erg ‘buitengewone’ maanden. Ons lesgeven stond volop in het teken van het aanbrengen van herhalingsleerstof en nieuwe essentiële leerstof, om zo met voldoende bagage te kunnen starten volgend schooljaar.

Momenteel zijn jullie kinderen bezig met het afleggen van enkele proeven die als doel hebben na te gaan in hoeverre elk kind staat binnen zijn leerproces. Deze belangrijke informatie zal voor ons ook het vertrekpunt vormen van de komende oudercontacten.

Maandag en dinsdag zult u geen gesprek krijgen op basis van een rapport met punten. U krijgt een gesprek op basis van wat je kind goed onder de knie heeft en wat zijn of haar werkpunten zijn.

We kiezen er bewust voor om punten niet als vertrekpunt te nemen omdat punten vooral weergeven in hoeverre alle kinderen, binnen min of meer dezelfde omstandigheden, de vooropgezette doelen bereiken. Door de coronacrisis, en meer bepaald de periode van afstandsonderwijs, waren de omstandigheden voor iedereen anders.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Aarzel dan zeker niet om directeur Luc te contacteren op directie@deooievaar.info.

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders Beste allemaal Er doen verschillende versies de ronde over de verkeerssituatie in Poelkapelle. Zeker over de Kwellestraat. Omdat veel ouders menen daar te mogen rijden heb ik verdui

bottom of page