top of page
Zoeken

RIJEN OP AFDELING BRUGSEWEG

Met de heropstart morgen van het derde, vierde en vijfde leerjaar komen voortaan opnieuw al onze kinderen naar school. Als school proberen we zoveel mogelijk, binnen de veiligheidsmaatregelen, het schoolleven van vroeger opnieuw op te starten. Hierbij stelt zich zowel bij jullie, als bij ons, de vraag van "de schoolrijen". 


Het is heel moeilijk om een rij veilig te organiseren waarbij de afstand tussen de verschillende bubbels bewaard blijft. Daarom werd in de scholengemeenschap beslist om geen schoolrijen te organiseren. Anderzijds is er ook het drukke verkeer in Poelkapelle en vooral de Brugseweg.

Uiteindelijk nemen we een beslissing gebaseerd op de wetgeving en het gezond verstand: We richten geen schoolrijen maar plaatsen aan het zebrapad van de Brugseweg en het zebrapad van de Wallemolenstraat (ter hoogte van de schoolstraat) een leerkracht die de leerlingen na schooltijd helpt oversteken. Dit doen we doen we enkel voor de leerlingen van afdeling Brugseweg omdat vooral op die afdeling de leerlingen zelfstandig naar huis gaan. We geven dit een week de tijd en zien hoe dit werkt.

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page