top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER 30 MAART T.E.M. 3 APRIL

Je kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 30 maart t.e.m. 3 april downloaden op www.deooievaar.info. Er is opnieuw een pakket voor het lager (contractwerken) en een pakket voor het kleuter (activiteiten) terug te vinden. Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter komen afhalen maandag 30 maart tussen 10.00 en 20.00 uur op afdeling Nieuwplaats. Ingang via de gele zijdeur.


Via deze weg willen we belang van het maken van deze pakketten blijven benadrukken. Het blijven onderhouden van de geziene leerstof is essentieel voor het leerproces van je kind. Daarom zal tijdens de paasvakantie geen nieuw contractwerk of activiteitenoverzicht gegeven worden. We zien deze twee weken als de uitgelezen kans om de contractwerken van de voorbije weken af te werken. We vragen dat alle kinderen uit het lager, wanneer ze terugkeren naar school, de afgewerkte contractwerken meebrengen.


Of de lessen opnieuw starten na de vakantie is tot op vandaag nog onduidelijk. We wachten hierbij op nieuwe richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en het Ministerie van Onderwijs. Zodra we hieromtrent meer nieuws hebben, worden jullie per mail gecontacteerd.


Heb je vragen over dit werk? Contacteer ons dan via onderstaande contactgegevens:

  • Algemene vragen: directeur Luc (directie@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen lager: zorgcoördinator Hobie (zorglager@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen kleuter: zorgcoördinator Lennie (zorgkleuter@deooievaar.info).


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Commentaires


bottom of page