top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER (4 T.E.M. 8 MEI)

Je kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 4 mei t.e.m. 8 mei downloaden op www.deooievaar.info. Er is een pakket voor het lager (contractwerken) en een pakket voor het kleuter (activiteiten) terug te vinden.


In de activiteitenbundels van het kleuter zit een werkje voor moederdag verwerkt. Ook voor het lager werd een werkje voor moederdag voorzien, deze zijn te downloaden via een aparte knop op de website (onder het contractwerk).

Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter komen afhalen maandag 4 mei tussen 10.00 en 20.00 uur op afdeling Nieuwplaats. Ingang via de gele zijdeur. Gelieve hierbij de hygiënische maatregelen te respecteren.


Via deze weg graag ook nog een herinnering aan het feit dat vanaf morgen de opvang op school opnieuw gesplitst wordt over de twee afdelingen! Kinderen van het kleuter en de eerste graad lager onderwijs komen nog steeds naar de Nieuwplaats. Kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs komen voortaan opnieuw naar afdeling Brugseweg.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

  • Algemene vragen: directeur Luc (directie@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen lager: zorgcoördinator Hobie (zorglager@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen kleuter: zorgcoördinator Lennie (zorgkleuter@deooievaar.info)
Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comentarios


bottom of page