top of page
Zoeken

UPDATE PREVENTIEVE MAATREGELEN 18 MAART

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat de lessen geschorst blijven en dat de scholen in opvang voorzien tot en met vrijdag 3 april onder de onderstaande voorwaarden:

  1. Scholen verzorgen enkel nog opvang voor kinderen in de cruciale sectoren:  Vanaf het moment dat deze cruciale sectoren gekend zijn, zal bij gerede twijfel een attest of  een bevestiging van de werkgever gevraagd worden.

  2. Ouders die absoluut geen oplossing hebben, gaan in overleg met de school om duidelijke afspraken te maken. De scholen kunnen echter niet niet de te houden afstand van 1,5 meter garanderen. Zeker bij kleuters en peuters is dit onmogelijk.

  3. Onderwijsminister Weyts blijft bezorgd voor de veiligheid van het onderwijspersoneel en roept daarom alle ouders op hun kinderen maximaal thuis op te vangen. Hij roept dringend overleg samen over de toepassing van de richtlijnen van de Veiligheidsraad in het onderwijs.


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comentários


bottom of page