top of page
Zoeken

VAN CODE ROOD NAAR CODE ORANJE

Met de COVID-19-besmetting in Langemark hebben we op onze school twee bange weken achter de rug. Na de vakantie eindigt code "Rood", waarbinnen onze school zichzelf had geplaatst. Oef! Heel uitdrukkelijk wil ik alle kinderen en medewerkers danken voor hun inzet tijdens deze niet te onderschatten periode. Nogmaals blijkt het belang van in contact te mogen komen met elkaar. Als dat wegvalt voel je de druk van je isolement en is het niet vanzelfsprekend goed te functioneren. Toch heeft iedereen het beste van zichzelf gegeven: klas, refters, speelplaats, turnzaal, schoonmaak... Dank! Na het krokusverlof gaan we opnieuw over op code oranje. Concreet betekent dit:

  • Kinderen mogen buiten de klas opnieuw buiten hun bubbel komen.

  • Er zijn opnieuw warme maaltijden op school te verkrijgen en de kinderen eten opnieuw in hun vertrouwde refter.

  • We organiseren opnieuw onze vertrouwde schoolrijen.

  • Leerjaar 1 en leerjaar 2 gaan opnieuw elke week zwemmen. De turnlessen van het lager gaan opnieuw wekelijks door op het vertrouwde moment.

  • Leerkrachten kunnen opnieuw contact met elkaar hebben binnen binnen de geldende strikte maatregelen

De COVID-19 periode is helemaal nog niet voorbij. We kunnen ons alleen maar wapenen tegen het virus door blijvend onze handen te ontstmetten, afstand te houden en ons mondmasker te dragen. Wijzelf zorgen er voor dat onze ruimtes goed geventileerd blijven. Laten we hopen dat dit volstaat om het virus voldoende schrik aan te jagen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page