top of page
Zoeken
webmaster11246

Coronamaatregelen 26/11/21

In L5A hebben we op vandaag 4 besmette kinderen. In L1A hebben we 5 besmette kinderen. In principe betekent dit 2 klassen die sluiten voor een periode. Deze namiddag is over dit alles druk overlegd met verschillende instanties. Op sommige momenten was het hectisch. De situatie in Poelkapelle is echter wel uitzonderlijk omdat flink wat kinderen in quarantaine waren door de sluiting van de BKO en daardoor risicocontacten vermeden werden. Zelfs een aantal recent besmette kinderen waren in quarantaine, waardoor ook zij geen gevaar vormden. Dit heeft er ons toe gebracht 1/Klas L1A blijft open volgens de afspraken die meegedeeld werden aan de ouders van L1A. 2/Klas L5A sluit gedeeltelijk volgens de afspraken die meegedeeld werden aan de ouders van L5A. Mag ik u allen uitdrukkelijk vragen binnenactiviteiten zoveel mogelijk in uw bubbel te doen. Als dit niet kan, een mondmakser te dragen, afstand te houden, ontsmetten en veel te ventileren! Geniet van buitenactiviteiten!

Het gaat momenteel écht niet goed binnen het Vlaamse onderwijs. Terwijl we net nu veel ondersteuning nodig hebben, horen we onze minister niet! Laten we dan maar zelf onze verantwoordelijkheid nemen om onze scholen zo lang mogelijk open te houden. In dit perspectief wil ik alle medewerkers en betrokkenen van onze school dan ook zeer hartelijk danken voor hun inzet in deze zeer ongewone situatie!



Recente blogposts

Alles weergeven

Mededelingen 17 oktober

Beste ouders We geven u graag de onderstaande mededelingen mee: -Ouderraad: We danken alvast onze ouderraad voor hun inzet voor onze...

Comments


bottom of page