top of page
Zoeken

NOODOPVANG OP SCHOOL

Na veel onduidelijkheid de afgelopen dagen, kunnen wij eindelijk een definitieve regeling voor volgende week voorstellen.

In onze school worden de lessen opgeschort in het kleuter en het lager van maandag tot en met vrijdag. De reden is een ernstige dreiging van het COVID-19 virus en we willen kinderen zoveel mogelijk in hun eigen (thuis)bubbel laten verblijven. Uw kind wordt dus niet verwacht op school.

We beseffen dat mensen met een essentieel beroep niet zelf kunnen instaan voor opvang. Enkel voor deze mensen organiseert de school een beperkte noodopvang tijdens de schooluren. We organiseren ook de gebruikelijke rijen. Na de schooluren kunt u terecht bij de BKO van Langemark-Poelkapelle. Voor deze beperkte opvang kunt u inschrijven via:

U kunt inschrijven per dagdeel. De middagopvang is (zoals bij gewone schooldagen) betalend. De link is toegankelijk tot morgenmiddag 13.00 u. Er wordt tevens gevraagd naar een attest van "essentieel beroep" dat u kunt verkrijgen bij uw werkgever. Gelieve dit attest mee te geven met uw kind de eerste dag dat het naar de noodopvang komt of te mailen naar directie@deooievaar.info. Oudere kinderen mogen ook, op eigen risico, eigen laptops of tablets meebrengen naar school.

Voor werkende ouders is er de mogelijkheid om een verlof aan te vragen om voor uw kind te zorgen waarbij u in werkeloosheid met een vergoeding kunt gaan. Meer informatie hieromtrent vindt u via deze link. Voor ouders die wegblijven van hun werk om de zorg voor hun kind op te nemen, verschaft de school een attest. Dit is op te vragen bij de directie: directie@deooievaar.info.

Voor volgende week krijgen alle kinderen een iets uitgebreider huiswerk mee naar huis. Het gaat hierbij om herhalingsleerstof of werkjes waar de leerlingen in principe zelfstandig mee aan de slag kunnen en waarbij ze geen nood hebben aan hulp van ouders. De taak wordt na de paasvakantie opnieuw meegenomen naar school. Kinderen die toegelaten worden in de beperkte noodopvang brengen hun opdrachten mee naar school.

Ik zie veel bereidheid om me heen om met zijn allen de zorg op te nemen voor onze kinderen. Ik wil u allen hiervoor ook hartelijk danken.

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page