top of page
Zoeken

SCHOOLWERK DERDE KLEUTER

Vanaf vandaag kun je op onze website ook wekelijks een pakket met activiteiten downloaden voor je kind uit derde kleuter. Dit vind je onderaan bij 'SCHOOLWERK VOOR JE KIND'. Je vindt op het overzicht alle taken die je kind in die week kan doen. De taakjes in de eerste twee rijen zijn het meest aangeraden (moetjes). De taakjes eronder zijn vrije taakjes, maar kunnen zeker ook interessant zijn (magjes). Wanneer een taakje af is dan mag je kleuter het vakje kleuren. Na de vakantie mag je kleuter dit blad meebrengen naar school.


De symbolen op de achtergrond van het kader zijn een hulp bij het terugvinden van de bijlages in de bundel. Elk blad dat hoort bij een bepaalde taak, heeft hetzelfde symbool bovenaan op het blad.


Volgende week wordt een nieuwe blad met activiteiten aangeboden en zal het activiteitenpakket ook af te halen zijn op afdeling Nieuwplaats voor gezinnen die niet over een printer beschikken.


Heb je vragen rond dit werk? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier onderaan onze homepagina.


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page