top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER (25 T.E.M. 29 MEI)

Wat is nieuw deze week?

> Etiquette voor digitale klasgesprekken

> Afhalen van contractwerken in de kerk

Meer informatie? Lees de nieuwsbrief hieronder.

Je kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 25 mei t.e.m. 29 mei downloaden op www.deooievaar.info. Er is een pakket voor het kleuter (activiteiten) en een pakket voor het derde, vierde en vijfde leerjaar (contractwerken)terug te vinden. De kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar kregen hun schoolwerk reeds vrijdag mee tijdens het lesmoment.


Na een geslaagde test vorige week, houden we deze week opnieuw videogesprekken voor het kleuter, derde, vierde en vijfde leerjaar. Hiervoor vinden jullie een link binnen het contractwerk of binnen het activiteitenoverzicht. Om alles vlot te laten verlopen, stelden we een etiquette op voor digitale klasgesprekken (zie prent hierboven). Hoe je het digitaal klasgesprek eenvoudig kan opstarten, zie je in deze instructievideo.


Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter nog steeds komen afhalen maandag 25 mei tussen 9.30 en 18.00 uur en dit in de kerk van Poelkapelle. Gelieve ook in de kerk de hygiënische maatregelen te respecteren.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page