top of page
Zoeken

STERRENWANDELING OUDERRAAD DE OOIEVAAR

De gezellige kerstperiode komt er opnieuw aan. Dit jaar wordt het voor vele gezinnen een minder drukke vakantie dan anders. We zullen creatief aan de slag moeten om er leuke en gezellige weken van te maken. Als ouderraad van onze school, willen we jullie hierbij graag een handje helpen.


Onderaan dit bericht vinden jullie een leuke kleurplaat van Georges die al volop in kerststemming is. Zet je kind(eren) aan het werk om de kleurplaat helemaal mooi in te kleuren en te versieren. Hang daarna de tekening(en) aan het raam op een zichtbare plaats. Het is fijn voor alle wandelende en fietsende kinderen in Poelkapelle om de kleurplaten van hun vriendjes en vriendinnetjes te bewonderen.


Neem zeker een foto van de kleurplaten die uithangen en mail deze naar ouderraadpoelkapelle@gmail.com. Uit alle foto’s die uithangen worden zondag 3 januari drie winnaars getrokken die een overheerlijke snoeptaartkrijgen (met kerst mag het wel wat gekker).


Naast het ontwerp van de leuke tekening, sloegen we ook onze handen in elkaar om een actieve ‘Sterrenwandeling’ in elkaar te steken die jullie met het voltallig gezin kunnen doen vanaf de eerste tot en met de laatste zondag van de kerstvakantie.


De wandeling van een viertal kilometer start en eindigt op de markt van Poelkapelle.

We werken met een antwoordenblad waarop enkele opdrachten staan én met opdrachten onderweg. We werkten twee versies uit. Een speelse versie op maat van de jongere kinderen en een uitdagendere versie op maat van de oudere kinderen. De leerlingen tot en met leerjaar 2 kunnen aan de slag met de gemakkelijkste opdrachten, de oudere leerlingen met de wat moeilijkere. Op onze Facebookpagina ‘Ouderraad Poelkapelle’ en onderaan dit bericht kunnen jullie de twee versies terugvinden en opnieuw afprinten.


Uit alle correcte antwoorden van de ingediende antwoordenbladen trekken we drie winnaars die een leuk fluopakket winnen.


Tips:

- Vergeet het antwoordblad niet.

- Breng een balpen mee

- Installeer thuis de app ‘QR code scannen’

- Draag zichtbare kledij tijdens het wandelen, ook al wandel je overdag.


Kleurplaat Sterrenwandeling
.pdf
Download PDF • 814KB
Speelse sterrenwandeling ouderraad De Oo
.
Download • 235KB
Uitdagende sterrenwandeling ouderraad De
.
Download • 217KB

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comentarios


bottom of page