top of page
Zoeken

VERSTRENGDE CORONAMAATREGELEN

Vanaf morgen gaan onze nieuwe corona-maatregelen door op school: op alle vlakken proberen wij de kinderen zoveel mogelijk in hun eigen bubbel te houden.

Dit brengt met zich mee dat er geen warme maaltijden zijn op school. Wie op school eet, brengt zijn eigen boterhammen mee vanaf morgen.

Het moeilijkste moment is over de middag, omdat we over voldoende personeel moeten beschikken en iedere klasgroep een afzonderlijk lokaal moet krijgen. We vragen dan ook uitdrukkelijk om als het mogelijk is uw kind thuis te laten eten. Van het middagpersoneel wordt veel gevraagd, we gaan er dan ook vanuit dat ze door de kinderen met het nodige respect behandeld worden.

Het zwemmen gaat nu woensdag nog door voor L1A en L2A, omdat we op die dag deze klassen afzonderlijk naar het zwembad kunnen voeren. De week daarna is er geen zwemmen voor L5A en L6A omdat het dan de beurt is aan de Madonna.


Rijen

  • Brugseweg: Het verlaten van de school gebeurt via klasbubbels. Op gevaarlijke oversteekplaatsen staan leerkrachten om de kinderen over te steken.

  • Nieuwplaats: het gewone rijensysteem blijft zoals voorheen.

We vragen u de afstand te respecteren bij de ingang van de schoolpoort, heb geduld en blijf ook niet praten op straat. Wil ook privé zoveel mogelijk uw eigen bubbel respecteren, zeker voor uw kinderen: kinderen mogen slechts 1 hobby uitoefenen, niet bij elkaar gaan spelen/slapen, geen verjaardagsfeestjes, geen gezamenlijk vervoer, ...

Veertien dagen doorbijten en dan staan we alweer veel verder! We kunnen dat met zijn allen!


P.S.: Momenteel zijn er werken aan de Brugseweg. Als de situatie ons te gevaarlijk lijkt, zullen we de rij organiseren via de Schoolstraat, maar finaal brengen wij de kinderen tot aan de oversteekplaatsen bij het standbeeld: Brugseweg, Langemarkstraat en Houthulstseweg.


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

bottom of page