top of page
Zoeken

CORONA-UPDATE VOOR NA DE HERFSTVAKANTIE

Eerst en vooral willen we al onze kinderen een welverdiende herfstvakantie toewensen! Ondertussen slaat het coronavirus wild om zich heen waardoor een aantal nieuwe maatregelen zich opdrongen in de brede maatschappij. Deze maatregelen hebben opnieuw een beperkte impact op ons schoolleven. Via deze nieuwsbrief informeren we jullie graag over het effect van deze nieuwe maatregelen op onze school.

 

DE SINT KOMT NIET FYSIEK NAAR SCHOOL


Het jaarlijkse Sint-Maartensfeest met de brandweer, 't Kliekske, KSA/Chiro en de school kan wegens de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Door de verlenging van de herfstvakantie kunnen we (met spijt in ons hart) Sint en Piet niet coronaproof ontvangen op school. Dit betekent echter niet dat de kinderen dit jaar Sint en Piet volledig moeten missen! Op woensdag 11 november ontvangen jullie een extra nieuwsbrief met videoboodschap van de Sint die jullie kunnen tonen aan jullie kind(eren). De goedheiligman en zijn trouwe metgezellen brengen naast een videoboodschap ook lekkers naar onze school dat we uitdelen na de herfstvakantie.

 

ZWEMLESSEN OPGESCHORT


Wegens de sluiting van de zwembaden, kunnen ook de zwemlessen voor het lager onderwijs tijdelijk niet meer doorgaan. Op woensdag krijgen de kinderen die normaal zwemmen hebben, voortaan om de twee weken turnen. Op woensdag dient dus geen zwemgerief meer mee te komen, maar wel turngerief.

 

VERLENGDE HERFSTVAKANTIE


De vakantie werd, in een poging om het coronavirus terug te dringen, verlengd tot en met zondag 15 november 2020. We heten jullie kind opnieuw van harte welkom op maandag 16 november 2020!

 

POSITIEVE BESMETTING TIJDENS DE VAKANTIE


Ook tijdens de vakantie breng je directeur Luc (0476 47 95 29) op de hoogte van een positieve besmetting binnen het gezin. Dit biedt ons de mogelijkheid het coronavirus op school verder op te volgen.

 

NOG VRAGEN?


Onze veelgestelde vragen op www.deooievaar.info werden aangepast naar code oranje. Staat je vraag er niet tussen? Contacteer ons dan via onderstaande contactgegevens:

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page