top of page
Zoeken
  • webmaster11246

Fluohesjes + covid

Beste ouders

Beste allemaal


Inmiddels is Poelkapelle kermis voorbij en het schoolleven gaat vanaf nu zijn volle gang.

Graag wij is ik u op de onderstaande aandachtspunten.


1/FLUOHESJES

-'s Morgens en 's avonds wordt het opnieuw donkerder. Het belang van goed gezien te zijn in het verkeer beseffen we zeer goed. Dat is ook de reden dat alle kinderen van onze school verplicht zijn een fluohesje te dragen. Om de herkenbaarheid te verhogen, zodat duidelijk is dat je een leerling van onze school bent, vragen we ook om het hesje van de school te dragen en zelf geen hesjes van thuis mee te brengen. In de voorbije dagen hebben we daar extra op toegezien.

-Iedereen krijgt gratis een hesje. Als het versleten is of je bent het ontgroeid kan je bij meester Luc gratis een ander hesje krijgen.

-Als je je hesje kwijt bent. Geen nood, je krijg gedurende een maand een "vervanghesje". Als het hesje zoek blijft, vragen we je een nieuw hesje te kopen voor de prijs van €5. Ook daarvoor kan je terecht bij meester Luc.

-Tenslotte wil ik er nog op wijzen dat we vanaf het herfstverlof tot aan het krokusverlof ook onze "fluoactie" hebben om kinderen te stimuleren hun hesje te dragen.

-Ook de ouderraad is actief betrokken: op vrijdag 27 oktober organiseren zijn de "fluofuif"!


2/COVID

-COVID begint opnieuw meer en meer om de hoek te kijken. Er wordt niet systematisch getest en het is dan ook niet duidelijk of we over een verkoudheid, keelpijn of COVID spreken. Echter als dit gepaard gaat met een ziektegevoel van uw kind, wil uw kind dan thuishouden. Zieke kinderen horen niet thuis op school! U kunt uw kind ook testen en bij besmetting de dokter raadplegen.


Beste groeten Luc Vanbeselaere Directeur


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page