top of page
Zoeken
  • maartenkiebooms

KIP AAN'T SPIT


Beste ouders

Beste sympathisantenNa de COVID-jaren pakt onze school opnieuw uit met een Kipfestijn. Dit gaat door op zondag 22/01/2023 in de Poelkring te Poelkapelle. Samen met uw kinderen, familie en vrienden nodigen we u van harte uit!


Behalve een gezellig samenzijn is dit ook de gelegenheid om onze school financieel te steunen. Het bouwproject waarbij we in samenwerking met de gemeente een nieuwe school, kinderopvang en turnzaal bouwen gaat rond het herfstverlof effectief van start. De Poelkapelse school kan uw steun zeer goed gebruiken!


Uiteraard nodigen we u uit in de Poelkring, maar er is ook de "Take away" waarbij u uw bestelling vanaf 11.45 kan komen afhalen.


-Kip volwassenen: €16

-Kip kinderen: €10

-Frikandellen: €8


Bestellen kan t.e.m. 17/01/2023. Gelieve na je bestelling het totaalbedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE61 7360 3148 1517 met als mededeling 'Kipfestijn + klas van je kind + je naam' of cash geld mee te geven naar school. Alvast bedankt en smakelijk!

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page