top of page
Zoeken

PREVENTIEVE QUARANTAINE K3A

Afgelopen maandag kwamen de kinderen uit het derde kleuter in contact met iemand die vandaag besmet bleek te zijn met het coronavirus. Het CLB heeft besloten om zowel juf Griet als de kinderen 10 dagen in preventieve quarantaine te plaatsen. De school neemt ten aanzien van de groep en het lokaal waar de kinderen verbleven de nodige maatregelen om hen volgende week vrijdag opnieuw op school te verwelkomen.

Voor alle andere kinderen op school verandert er niets. We blijven op school verder aandacht hebben voor onderstaande maatregelen:


Daarnaast vragen we ook blijvende aandacht van alle ouders voor onderstaande maatregelen bij het brengen en ophalen van je kind naar school:Morgen informeren we jullie eveneens over de wijzigingen in maatregelen bij het overschakelen van code geel naar code oranje.

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page