top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER (11 T.E.M. 15 MEI)

Je kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 11 mei t.e.m. 15 mei downloaden op www.deooievaar.info. Er is een pakket voor het lager (contractwerken) en een pakket voor het kleuter (activiteiten) terug te vinden. Ook de kinderen die vrijdag de lessen hervatten dienen nog steeds het contractwerk te maken om zo de leerstof verder in te oefenen.

Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter komen afhalen maandag 11 mei tussen 10.00 en 20.00 uur op afdeling Nieuwplaats. Ingang via de gele zijdeur. Gelieve hierbij de hygiënische maatregelen te respecteren.


Herinnering aan ouders van het eerste, tweede en zesde leerjaar: gelieve ten laatste tegen deze avond aan te geven of je kind al dan niet opnieuw de lessen zal meevolgen vanaf 15 mei 2020. Dit kan via het volgend formulier: klik hier.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

  • Algemene vragen: directeur Luc (directie@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen lager: zorgcoördinator Hobie (zorglager@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen kleuter: zorgcoördinator Lennie (zorgkleuter@deooievaar.info)


TOT SLOT NOG AAN ALLE MAMA'S:


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page