top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER (27 T.E.M. 30 APRIL)

Je kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 27 april t.e.m. 30 april downloaden op www.deooievaar.info. Er is een pakket voor het lager (contractwerken) en een pakket voor het kleuter (activiteiten) terug te vinden.

Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter komen afhalen maandag 27 april tussen 10.00 en 20.00 uur op afdeling Nieuwplaats. Ingang via de gele zijdeur. Gelieve hierbij de hygiënische maatregelen te respecteren.


Afgelopen vrijdag werd door de Nationale Veiligheidsraad het nieuws bekend gemaakt dat het eerste, tweede en zesde leerjaar op 15 mei 2020 de lessen zullen hervatten met inachtneming van strenge hygiënische maatregelen. Hier volgt in de loop van deze week nog een extra nieuwsbrief over.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

  • Algemene vragen: directeur Luc (directie@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen lager: zorgcoördinator Hobie (zorglager@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen kleuter: zorgcoördinator Lennie (zorgkleuter@deooievaar.info).
Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders Beste allemaal Er doen verschillende versies de ronde over de verkeerssituatie in Poelkapelle. Zeker over de Kwellestraat. Omdat veel ouders menen daar te mogen rijden heb ik verdui

bottom of page