top of page
Zoeken

SCHOOLWERK LAGER (2 T.E.M. 4 JUNI) + BEVRAGING HEROPSTART

Wat is nieuw deze week?

> Geen digitaal klasgesprekken meer.

> Belangrijke bevraging heropstart lessen.

Meer informatie? Lees de nieuwsbrief hieronder.

SCHOOLWERK LAGER


Je kan nu voor de laatste keer het schoolwerk van je kind voor de week van 2 juni t.e.m. 4 mei downloaden op www.deooievaar.info. Er is is deze week enkel nog een pakket voor het derde, vierde en vijfde leerjaar terug te vinden. De kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar kregen hun schoolwerk reeds vrijdag mee tijdens het lesmoment. De kinderen van het kleuter starten vanaf dinsdag opnieuw de lessen voltijds.


Omdat de kinderen elkaar deze week terugzien op school, zijn er deze week geen digitale klasgesprekken meer voor zowel het kleuter als het derde, vierde en vijfde leerjaar.


Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter komen afhalen dinsdag 2 juni tussen 9.30 en 18.00 uur en dit in de kerk van Poelkapelle. Gelieve ook in de kerk de hygiënische maatregelen te respecteren.

 

BEVRAGING HEROPSTART LESSEN


Afgelopen vrijdag verstuurden we een uiterst belangrijke bevraging met het oog op de heropstart van de lessen voor het lager onderwijs. Heel wat ouders vulden deze bevraging ondertussen al in. Mogen we vragen wie deze bevraging nog niet invulde, deze tegen ten laatste vanavond 19.00 uur in te vullen. Op die manier kunnen we alles praktisch organiseren om in zo veilig mogelijke omstandigheden te kunnen starten. Indien de bevraging niet ingevuld wordt, zul je in de loop van morgen gecontacteerd worden door de school.


Volgende ouders dienen zeker de bevraging in te vullen:

  • Je kind zit in het eerste, tweede of zesde leerjaar en wenst op school te eten.

  • Je kind zit in het derde, vierde of vijfde leerjaar (alle ouders uit deze groepen moeten de bevraging invullen).

De bevraging vind je via de link hieronder:


 

TOT SLOT...


Een oprechte dank je wel aan alle ouders voor de vele inspanningen die jullie leverden om jullie kind - samen met ons - zo goed mogelijk te begeleiden in deze moeilijke omstandigheden. Bedankt om even mee juf en meester te zijn, bedankt voor het vele vertrouwen in ons schoolteam, bedankt om onze nieuwsbrieven te lezen... Nog even en dan staat ons volledig schoolteam (vanop afstand) klaar om jullie kind opnieuw voltijds te mogen ontvangen.


Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page