top of page
Zoeken

AANVRAAG OPVANG OP SCHOOL 27 T.E.M. 30 APRIL

Je kan nu inschrijven voor de opvang op school voor de week van 27 april t.e.m. 30 april 2020. Op 1 mei is er geen noodopvang op school. Inschrijven kan op de homepagina van onze website www.deooievaar.info. Let op! Inschrijven kan tot zondagochtend 10.00 uur.


Op advies van de Nationale Veiligheidsraad wordt gevraagd zoveel mogelijk je kind thuis te laten. Enkel in uitzonderlijke gevallen dient de school in opvang te voorzien:

1. Kinderen van ouders die in een cruciale sector werken.

2. Kinderen in een kwetsbare thuissituatie.


Net als BKO 't Buitenbeentje vragen we voortaan aan ouders die in een cruciale sector werken (en gebruik willen maken van de noodopvang op school) een attest van de werkgever. Dit attest brengt je kind mee op de eerste dag dat het naar de noodopvang komt. Ouders met kinderen in een kwetsbare gezinssituatie werden door de school zelf gecontacteerd.

Zieke kinderen mogen niet naar school komen. Indien je kind ziek wordt op school, word je als ouder gecontacteerd en gevraagd je kind zo snel mogelijk af te halen.


Vragen of onduidelijkheden? Contacteer directeur Luc via directie@deooievaar.info.Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders Beste allemaal Er doen verschillende versies de ronde over de verkeerssituatie in Poelkapelle. Zeker over de Kwellestraat. Omdat veel ouders menen daar te mogen rijden heb ik verdui

bottom of page