top of page
Zoeken
  • webmaster11246

Vervanging juf Sabrine
Beste ouders

Beste allemaal


Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen door juf Folke Knockaert (kleuteronderwijzeres) en juf Annelies Simoen (kinderverzorgster). Juf Folcke is eindverantwoordelijke voor de klas en op de momenten dat juf Annelies de klas neemt, wordt ze ondersteund door juf Vera of juf Ellen.


-Juf Folcke Knockaert: 0486 66 42 84, folke.knockaert@deooievaar.info, neemt de klas op dinsdag, woensdag en vrijdag tot aan het krokusverlof. Na het krokusverlof neemt  juf Folcke de klas nagenoeg de hele week. 


-Juf Annelies Simoen: 0476 35 00 21, annelies.simoen@deooievaar.info, neemt de klas op maandag en donderdag tot aan het krokusverlof. Na het krokusverlof neemt juf Annelies de klas op maandag- en donderdagnamiddag.


-De ooievaar-emailadressen gaan in vanaf komende maandag.

We worden wat in snelheid genomen, want juf Sabrine is ondertussen ziek geworden en komt voor haar operatie niet meer terug naar school. Dit ziekteverlof wordt in hoofdzaak overgenomen door juf Folcke Knockaert


Voor onze kleuters is dit een heuse verandering! We leggen dit goed uit aan de kleuters, maar we houden er rekening mee dat een aantal van hen toch enige tijd nodig zullen hebben om zich aan te passen. Hou dit ook bespreekbaar met uw kind. Uiteraard kunt u ook steeds bij mijzelf of juf Folcke of juf Annelies terecht.


We wensen juf Sabrine een spoedig herstel en veel succes aan juf Folcke en juf Annelies én de kleuters!


Beste groeten


Luc Vanbeselaere

Directeur
Recente blogposts

Alles weergeven

Kinderen afzetten en ophalen

Beste ouders Beste allemaal Tijdens de wegenwerken omheen het Guynemerstandbeeld hebben de leerlingen die vanuit de Brugseweg naar school kwamen de grote bruine poort aan de Brugseweg mogen gebruiken.

Comments


bottom of page