top of page
Zoeken
  • webmaster11246

Kinderen afzetten en ophalen

Beste ouders

Beste allemaal


Tijdens de wegenwerken omheen het Guynemerstandbeeld hebben de leerlingen die vanuit de Brugseweg naar school kwamen de grote bruine poort aan de Brugseweg mogen gebruiken. We hebben ondertussen gemerkt dat dit ook nu, na de wegenwerken, voor deze leerlingen de veiligste weg is om binnen te komen op school. We houden dit dus ook graag zo.

Let wel, we vinden wel dat de Schoolstraat voor alle andere leerlingen nog steeds de veiligste plaats is om school binnen te komen. Deze leerlingen gebruiken de grote bruine poort niet!

We merken ook dat kinderen die gewoonlijk de school verlaten via de Schoolstraat soms de school verlaten via de grote bruine poort om vlugger opgehaald te worden door een auto op de Brugseweg. Op school maken we afspraken om het samenleven vlotter te laten verlopen. Willen we ons daar ook aan houden?


Beste groeten Luc Vanbeselaere Directeur

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page