top of page
Zoeken

AANVRAAG OPVANG OP SCHOOL 4 T.E.M. 8 MEI

Bijgewerkt op: 2 mei 2020

Je kan nu inschrijven voor de opvang op school voor de week van 4 mei t.e.m. 8 mei 2020. Let op! Inschrijven kan tot zondagochtend 10.00 uur.


Omdat we merken dat het aantal kinderen in de opvang op school elke week stijgt, nemen we voortaan opnieuw afdeling Brugseweg in gebruik. Concreet blijven de kinderen van het kleuter en de eerste graad lager onderwijs naar afdeling Nieuwplaats komen. Kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs komen voortaan naar afdeling Brugseweg. De kinderen blijven heel de dag op de afdeling om op die manier zoveel mogelijk dezelfde bubbels te behouden.


Kinderen worden zelf gebracht en opgehaald van de opvang op school. Om de anderhalve meter ruimte tussen kinderen zoveel mogelijk te respecteren, zijn we niet instaat om rijen te organiseren.


Het advies van de Nationale Veiligheidsraad om je kind zoveel mogelijk thuis te laten indien mogelijk, blijft van toepassing. Enkel in uitzonderlijke gevallen dient de school in opvang te voorzien:

1. Kinderen waarvan beide ouders buitenshuis moeten werken en niet beschikken over andere mogelijkheden van opvang (attest van de werkgever afgeven).

2. Kinderen in een kwetsbare thuissituatie.

Net als BKO 't Buitenbeentje vragen we aan ouders een attest van de werkgever. Dit attest brengt je kind mee op de eerste dag dat het naar de noodopvang komt. Ouders met kinderen in een kwetsbare gezinssituatie werden door de school zelf gecontacteerd.


Zieke kinderen mogen niet naar school komen. Indien je kind ziek wordt op school, word je als ouder gecontacteerd en gevraagd je kind zo snel mogelijk af te halen.

Vragen of onduidelijkheden? Contacteer directeur Luc via directie@deooievaar.info.Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page