top of page
Zoeken
  • webmaster11246

Infomiddag schooljaar 2023 - 2024

Beste ouders

Beste allemaal


Graag nodigen we uit naar onze jaarlijkse infonamiddag op onze school. Deze gaat door op ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023 tussen 14.00 en 17.00 (zie bijlage).


-Ofwel loopt u vrij in en uit in de klas.

-Ofwel komt u naar het infomoment van de titularis waarbij uitleg gegeven wordt over de klaswerking in het komende schooljaar. Deze momenten gaan door om 14.30 en om 16.00.


Als de kinderen dit wensen dan kunnen zij op de speelplaats spelen onder begeleiding. Daarnaast is de ouderraad aanwezig om u een drankje aan te bieden.

De ouders van de peuters die in de loop van het schooljaar instappen, krijgen ook deze uitnodiging en zijn ook welkom. Zij worden later op het jaar, voor het instapmoment, ook nog eens uitgenodigd voor een uitgebreider klas- en schoolbezoek.

Als u mensen kent die van plan zijn hun kind(eren) ook naar onze school te sturen dan kunt ons contacteren en hen alvast attent maken op deze infonamiddag.


Wij kijken alvast uit naar uw aanwezigheid.


Beste groeten Luc Vanbeselaere Directeur

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comentarios


bottom of page