top of page
Zoeken

SCHOOLWERK KLEUTER EN LAGER (18 T.E.M. 20 MEI)

kan nu het schoolwerk van je kind voor de week van 18 mei t.e.m. 20 mei downloaden op www.deooievaar.info. Er is een pakket voor het kleuter (activiteiten) en een pakket voor het derde, vierde en vijfde leerjaar (contractwerken)terug te vinden. De kinderen van het eerste, tweede en zesde leerjaar kregen hun schoolwerk reeds vrijdag mee tijdens het lesmoment.


Deze week experimenteren we voor het eerst met videogesprekken voor het kleuter, derde, vierde en vijfde leerjaar om zo het gemis aan sociaal contact met klasgenootjes en leerkracht op te vangen. Hiervoor vinden jullie een link binnen het contractwerk of binnen het activiteitenoverzicht. Je kind zal bij het opstarten van dit videogesprek ondersteuning nodig hebben. Belangrijk is ook dat je Google Chrome gebruikt als browser. Hoe je alles eenvoudig kan opstarten, zie je in de instructievideo hieronder:Gezinnen die thuis geen printer hebben, kunnen het pakket van hun zoon of dochter nog steeds komen afhalen maandag 18 mei tussen 9.30 en 18.00 uur. De afhaalplaats is voortaan de kerk van Poelkapelle! Zo willen we het aantal mensen die de school binnenkomen zoveel mogelijk beperken. Gelieve ook in de kerk de hygiënische maatregelen te respecteren.

Zit je na deze nieuwsbrief nog met vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen op onze website of contacteer ons via onderstaande contactgegevens:

  • Algemene vragen: directeur Luc (directie@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen lager: zorgcoördinator Hobie (zorglager@deooievaar.info)

  • Specifieke vragen kleuter: zorgcoördinator Lennie (zorgkleuter@deooievaar.info)

Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

コメント


bottom of page