top of page
Zoeken

SCHOOLWERK VOOR JE KIND

Onze leerkrachten gingen vandaag en dit weekend hard aan de slag om vanaf deze avond schoolwerk te voorzien voor je kind en dit in de vorm van contractwerk die via onze schoolwebsite te downloaden is. Dit contractwerk bevat de absolute basisleerstof die je kind de eerste week van deze periode dient te oefenen. We benadrukken expliciet dat het onderhouden van deze leerstof erg belangrijk is voor het leerproces van je zoon of dochter. Een kind die de komende vijf weken niet oefent, zal achterstand opbouwen (ter vergelijking: na de zomervakantie staat de volledige maand september en oktober in het tekenen van herhaling van wat het jaar daarvoor werd geleerd).


Gezinnen die niet in het bezit zijn van een printer, kunnen het schoolwerk van hun kind dinsdagavond 17 maart tussen 16.00 uur en 20.00 uur komen afhalen in de refter op de Nieuwplaats (ingang via gele zijdeur). Daar kan je per klas één of meerdere bundels meenemen afhankelijk van jullie aantal kinderen.


We weten dat dit voor jullie als ouders (en als kinderen) een grote opdracht is. Daarom vind je op onze homepagina, waar je het schoolwerk voor je kind kan downloaden, een aantal concrete tips om je kind te begeleiden. Er worden ook een aantal digitale tools gedeeld waar jullie kind oefenmateriaal op vindt.


We benadrukken graag dat jullie met al jullie vragen terecht kunnen bij onderstaande personen. Indien nodig, verbinden zij jullie door met de klasleerkracht:


Recente blogposts

Alles weergeven

Vervanging juf Sabrine

Beste ouders Beste allemaal Eerder lieten we u weten dat juf Sabrine in ziekteverlof gaat voor ongeveer een 6-tal weken. Dit ziekteverlof gaat volgende week woensdag in. Juf Sabrine wordt vervangen do

Comments


bottom of page